Cisterne za opasne materije

K STS 32

K STS 32 teh

 

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

 

  Tip konstrukcije Napravljeno od AISI 321 (DIN 1.4541) kvaliteta nerđajućeg čelika, koji ima punjenje šaht ili čišćenje šaht u skladu sa EN 140 25 standardom, na svakom odeljku odvojenim blatobranima, napravljenim u skladu sa EN 14025 standardom za lako čišćenje,dizajn za sprečavanje zadržavanja tečnosti u rezervoaru, u skladu sa EN 14025 standardom, sa cilindričnim delom sa L4BH ADR kodom.
  Šasija Dva I tipa (dupli tip T) ekstrudirana profila napravljena od posebne legure aluminijuma koji obezbeđuje visok kvalitet i visoku čvrstoću i ima povećanu G posebnu snagu. To je posebno dizajnirana aluminijumska šasija unakrsne veze.
  Kočioni sistem Postoji elektro-pneumatski kočioni sistem sa dva kruga sa Wabco EBS 4S / 2M antiblokirajućim sistemom, pogodan za UN ECE R13 regulaciju na integrisan sistem za kontrolu RSS elektronske stabilnosti u sistemu za kočenje.
  Veličina guma 385/65 R 22.5
  Osovine BPW vazdušno kočenje i kočenje diskovima sa intezitetom 3x9 tona
  Elektro Sistem
ASPOCK brendiran sistem osvetljenja.
  Šaht broj 1 jedinica
  Pražnjenje Sa ručnom kontrolom točka u skladu sa EN14433 standardom, SIEBECK-BITTER brendiran, 4" zadnji ventil, počevši od odvodnog voda, sigurnosni ventil (mehanički, SIEBECK-BITTER brendirani, 4" ventil, u skladu sa EN14432 standard), koji ima važnu ulogu u obezbeđivanju sigurnog pražnjenja. Linija pražnjenja, koja je smanjena sa 4" do 3" na zadnjoj strani vozila, završava sa 3" ženskom TW spojnicom i poklopcom.Tu je 1/2" otvor radi uzimanja uzoraka između Schieber ventila i TW spojnica.
  Transporter crevo 1x6 m
 

 

Tehnički kapaciteti

 

  Osovinsko opterećenje 27.000 kg
  Opterećenje sedla
12.000 kg
 
Tehnički podaci
Visina sedla(H5) 1.220 mm
Prečnik cisterne(D) 2.000 mm
Medjuosovinsko rastojanje(WB) 6.300 mm
Spoljašnja dužina(L) 10.955 mm
Zapremina 32,0 m3
Težina praznog vozila +/- % 3 6.350 kg
Radna temperatura C 250°C
Testirani pritisak(Bar) 4,0 bar
Radni pritisak(Bar) 2,0 bar
 

CISTERNE ZA OPASNE MATERIJE

 

Kaessbohrer postavlja nove standarde u bezbednosti i efikasnosti sa svojim priznatim inovacija. Uzimajući u obzir složenost prevoz opasnih materija, to ne treba potcenjivati.Neophodno je da se zaštite životi i zdravlje ljudi i da se otkloni rizik po životnu sredinu, kao i za javnu bezbednost.

Za bitumen i za prevoz hemijskih proizvoda - Kaessbohrer je dobro opremljen za ove izazove i njeni napori su priznati nagradom: Kassbohrer je pobednik Trailer inovacije za nagradu 2017 u kategoriji bezbednosti sa Kassbohrer-bezbednosti bitumen cisternom, K.STS F 32.

Bez obzira da li je njegov istraživački i razvojni tim, akademski, TUV i DEKRA sertifikovani zavarivači ili celokupna proizvodnja - kako bi održali visoke standarde kvaliteta i bezbednosti, Kaessbohrer nudi stalno poboljšavanje i optimalna rešenja svojim klijentima uz pomoć pedantno odradjenih testova i analiza.

Kaessbohrer cisterne sa različitim zapreminama od 30 m³ do 42 m³ su optimizovane za različite zahteve i napravljene su od nerđajućeg čelika ili aluminijuma.U skladu sa propisom ADR, Kaessbohrer nudi odgovarajuće izolacije ili opcije grejanja u ovim serijama.

Zajedno sa digitalnim rešenjima, procesi su pojednostavljeni za kupce, Kaessbohrer je najbogatiji da svakom kupcu pruži maksimalnu uslugu i pažnju.

opasne1

 

opasne2
opasne3

 

opasne4
 

 

kodiranje proizvoda