Cisterne za opasne materije

K STB E

K STB E teh

 

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

 

  Šasija Dva ekstrudirana profila-kutije izrađena od specijalne legure aluminijuma, koji obezbeđuje visok kvalitet i veliku snagu, posebni ekstrudovani profili od aluminijuma, kao i specijalno dizajniran aluminijum unakrsne veze, u skladu sa ISO 1726 standardom.
  Kočioni sistem Postoji elektro-pneumatski kočioni sistem sa dva kruga sa Wabco EBS 4S / 2M antiblokirajućim sistemom, pogodan za UN ECE R13 regulaciju na integrisan sistem za kontrolu RSS elektronske stabilnosti u sistemu za kočenje.
  Veličina guma 385/65 R 22.5
  Osovine BPW vazdušno kočenje i kočenje diskovima sa intezitetom 3x9 tona
  Elektro Sistem
ASPOCK brendiran sistem osvetljenja sa 24V LED bočnim pozicioni, svetlom i 2x7 i 1x15-pin utičnicom, u skladu sa uredbom UN ECE R48 i ADR zakonodavstvom
  Broj pregrada 5 pregrada
  Kapacitet za transport Parcijalne pregrade respektivno: 1 - 6.400L / 2 - 5.700L / 3 - 6.000L / 4 - 10.000L / 5 - 8.000L
  Sistem punjenja i pražnjenja Sistem za punjenje i pražnjenje pogodan je za punjenje i pražnjenje sa vrha i sa dna.
  Transporter crevo 1xDN150 6m aluminijumski nosač creva.
 

 

Tehnički kapaciteti

 

  Osovinsko opterećenje 27.000 kg
  Opterećenje sedla
12.000 kg
 
Tehnički podaci
Visina sedla(H5) 1.220 mm
Prečnik cisterne(D) 2.350 mm
Medjuosovinsko rastojanje(WB) 6.700 mm
Spoljašnja dužina(L) 11.250 mm
Zapremina 39,0 m3
Težina praznog vozila +/- % 3 5.600 kg
Radna temperatura C -20/50°C
Testirani pritisak(Bar) 0.35 + Hbar
Radni pritisak(Bar) 0 bar
 

CISTERNE ZA OPASNE MATERIJE

 

Kaessbohrer postavlja nove standarde u bezbednosti i efikasnosti sa svojim priznatim inovacija. Uzimajući u obzir složenost prevoz opasnih materija, to ne treba potcenjivati.Neophodno je da se zaštite životi i zdravlje ljudi i da se otkloni rizik po životnu sredinu, kao i za javnu bezbednost.

Za bitumen i za prevoz hemijskih proizvoda - Kaessbohrer je dobro opremljen za ove izazove i njeni napori su priznati nagradom: Kassbohrer je pobednik Trailer inovacije za nagradu 2017 u kategoriji bezbednosti sa Kassbohrer-bezbednosti bitumen cisternom, K.STS F 32.

Bez obzira da li je njegov istraživački i razvojni tim, akademski, TUV i DEKRA sertifikovani zavarivači ili celokupna proizvodnja - kako bi održali visoke standarde kvaliteta i bezbednosti, Kaessbohrer nudi stalno poboljšavanje i optimalna rešenja svojim klijentima uz pomoć pedantno odradjenih testova i analiza.

Kaessbohrer cisterne sa različitim zapreminama od 30 m³ do 42 m³ su optimizovane za različite zahteve i napravljene su od nerđajućeg čelika ili aluminijuma.U skladu sa propisom ADR, Kaessbohrer nudi odgovarajuće izolacije ili opcije grejanja u ovim serijama.

Zajedno sa digitalnim rešenjima, procesi su pojednostavljeni za kupce, Kaessbohrer je najbogatiji da svakom kupcu pruži maksimalnu uslugu i pažnju.

opasne1

 

opasne2
opasne3

 

opasne4
 

 

kodiranje proizvoda