Cisterne za opasne materije

Cisterne za opasne materije

POLUPRIKOLICE ZA TRANSPORT CISTERNI

CISTERNE ZA OPASNE MATERIJE

 

Kaessbohrer postavlja nove standarde u bezbednosti i efikasnosti sa svojim priznatim inovacija. Uzimajući u obzir složenost prevoz opasnih materija, to ne treba potcenjivati.Neophodno je da se zaštite životi i zdravlje ljudi i da se otkloni rizik po životnu sredinu, kao i za javnu bezbednost.

Za bitumen i za prevoz hemijskih proizvoda - Kaessbohrer je dobro opremljen za ove izazove i njeni napori su priznati nagradom: Kassbohrer je pobednik Trailer inovacije za nagradu 2017 u kategoriji bezbednosti sa Kassbohrer-bezbednosti bitumen cisternom, K.STS F 32.

Bez obzira da li je njegov istraživački i razvojni tim, akademski, TUV i DEKRA sertifikovani zavarivači ili celokupna proizvodnja - kako bi održali visoke standarde kvaliteta i bezbednosti, Kaessbohrer nudi stalno poboljšavanje i optimalna rešenja svojim klijentima uz pomoć pedantno odradjenih testova i analiza.

Kaessbohrer cisterne sa različitim zapreminama od 30 m³ do 42 m³ su optimizovane za različite zahteve i napravljene su od nerđajućeg čelika ili aluminijuma.U skladu sa propisom ADR, Kaessbohrer nudi odgovarajuće izolacije ili opcije grejanja u ovim serijama.

Zajedno sa digitalnim rešenjima, procesi su pojednostavljeni za kupce, Kaessbohrer je najbogatiji da svakom kupcu pruži maksimalnu uslugu i pažnju.

opasne1

 

opasne2
opasne3

 

opasne4
 

 

kodiranje proizvoda