Dobrodošli u naš svet različitosti
pom1
MISIJA
“Da bismo našim klinetima obezbedili konkurentnu prednost koja im je potrebna u svakodnevnim operacijama konstantno optimizujemo procese, obučavamo zaposlene, ulažemo u istraživanje i održavamo proizvodnju racionalnom. U centru našeg truda uvek imamo na umu uspeh naših klijenata.”
Willy van der Velden/Menadžer za internacionalnu homologaciju i poslove prijema
 • Fabrika u Ulmu, Nemačka
  Sa investicijom u proizvodni pogon u kvartu Donald u Ulmu, Kassbohrer se vratio kući. Osim što je proizvodni pogon, fabrika u Ulmu posluje i kao prodajni i postprodajni centar, i upotpunosti nudi ono što je svojstveno Kassbohrer-u.
 • Fabrika u Gochu, Nemačka
  Fabrika u Gochu posluje od 2012. Godine i jedna je od dve fabrike u Nemačkoj. Posluje kao glavni proizvodni pogon i PDI centar za severnu Evropu. Fabrika u Gochu je i prodajni i postprodajni centar za Nordrhein Westfalen region.
 • Fabrika u Adapazari, Turska
  Fabrika u Adapazari ima godišnji kapacitet proizvodnje od 20.000 vozila. Fabrika u Adapazari se sastoji od 8 različitih proizvodnih pogona koji su posvećeni specifičnim proizvodnim linijama. To su sledeći pogoni: poluprikolice sa ceradom i platforme, cisterne, silosi, sanduk poluprikolice, labudice, kao i kiperi i hladnjače.
 • Fabrika u Tuli, Rusija
  Kassbohrer je jedini evropski proizvođač sa proizvodnim pogonom u Rusiji. Sestrinska firma 000 Kassbohrer je osnovana 2011. godine i bavi se prodajom i proizvodnjom za rusko tržište.
 
DODAJ VREDNOST POVEĆAJ EFIKASNOSTOsim stalnog razvoja naše proizvodne infrastrukture, proizvodni procesi se stalno optimizuju a proizvodna tehnologija se modernizuje. Ovakva racionalna proizvodnja nam omogućava visok kvalitet i ekonomičnu vrednost naših operacija.
EKSPANZIJA ZA BUDUĆNOSTTrenutno, proizvodimo naša vozila na tri lokacije. Centar prodajne mreže za Zapadnu Evropu se nalazi u Gochu, North Rhine-Westphalia. U Tula Oblaste se proizvode vozila za rusko tržište. Naš glavni proizvodni pogon se nalazi u Adapazari – sa jednom od najmodernijih fabrika poluprikolica u Evropi i Centrom za istraživanje i razvoj visokih performansi. Kassbohrer svojim klijentima nudi najbolja rešenja. Primer je implementacija KTL tehnologije u proizvodni proces sa metodom tri-electron. Rezultat su bolje anti-korozivne performanse u poređenju sa kataforeznim premazom na bazi gvožđe-fosfata. Sa cink-fosfatnim premazom, stvaramo najbolje uslove da obezbedimo dugotrajnost i garantujemo deset godina zaštite od korozije.
SERVIS ZA KLIJENTE
"Kada se potencijalni klijent zainteresuje za naše vozilo, on dobija kvalitet. On dobija savet i servis koji zahteva i očekuje – i malo više od toga."
 
 
PARTNERSTVO ANGAŽMAN PREKO GRANICADanas raspolažemo bazom klijenata u preko 55 zemalja zahvaljujući našoj prodajnoj mreži. Svi potencijalni i postojeći klijenti dobijaju ličnu konsultaciju na licu mesta koju očekuju – a i malo više od toga.
Naši klijenti polažu mnogo poverenja u naša vozila, kao i u našu kompaniju. Bliska saradnja sa našim prodavcima i servisnim partnerima izvan granica je odlučujući faktor za naš uspeh. U narednim godinama bismo voleli da se predstavimo na novim tržištima. Do sada, Kassbohrer prodajna mreža uključuje Holandiju, Nemačku, Poljsku, Rusiju, Litvaniju, Rumuniju, Bugarsku, Tursku, Izrael i Južnu Koreju.
POTPUNE PERFORMANSE SERVIS ŠIROM EVROPEU Kassbohreru sveobuhvatan i punopravan opseh usluga predstavljaju bazu za podršku klijenata.
Sa našom širokorasprostranjenom servisnom mrežom obezbeđujemo operativnu spremnost Vaše Kassbohrer flote u Evropi. Sa našim partnerima na licu mesta, racionalni smo i brzi u usluzi kao i kompetentni u izvršavanju. Saznajte sami!
 
LJUDI
"Saradnja i dijalog u ovoj multinacionalnoj kompaniji su moja motivacija. Akumulacija kompetencija i svestranosti koja je karakteristika različitih timova u Kassbohrer-u je zapanjujuća. Sve se vrti oko uspeha svakog pojedinačnog klijenta, što se reflektuje na snažan internacionalni rast kompanije- To me čini vrlo ponosnom."
 
PRIČE O USPEHU – ZAPOSLENIKassbohrer postavlja nove standarde u istoriji automobilskog konstruisanja preko 120 godina. U skladu sa tim, radimo za nastavak pisanja istorije. Istorijat inovacija i izuzetnost u konstruisanju su ono što nas čini kompanijom koja u potpunosti prevazilazi izazove globalizovanog sveta.
Danas, ljudi širom sveta rade za nas i sa nama. Zahvalni smo našim zaposlenima koji sa velikom predanošću i strašću u tri zemlje i na tri kontinenta rade za Kassbohrer Fahrzeugwerke GmbH.
KLIJENTI U FOKUSUNaši zaposleni se ponašaju u skladu sa našom misijom: svi ključni pokazatelji performansi i procesi se razvijaju da maksimizuju vrednost za naše klijente. Naš pristup je prihvaćen na svim pozicijama i u svim sektorima – od menadžmenta, preko proizvodnje, administracije do servisa za klijente. Fokusiramo se na svaki detaljda razvijemo najbolja rešenja. Postavljamo nove standarde za ceo sektor i baš kao Karl Kassbohrer, nikad se ne zadovoljavamo s onim što je već postignuto. Za naše klijente, nastavljamo da podižemo tehnologiju teških komercijalnih vozila na nove nivoe.
Poverenje u ENGUINITY od 1893. Godine