Asortiman proizvoda
IZLAZIMO U SUSRETSVIM VAŠIM ZAHTEVIMA
Proizvodimo 44 grupa proizvoda u 6 različitih proizvodnih kategorija sa preko 100 tipova vozila. Osim toga, da bismo ispunili i buduće zahteve klijenata, naš tim za istraživanja i razvoj konstantno radi na istraživanju i razvoju u svim grupama proizvoda.
To nije sve – nudimo širok spektar opcija modela kao i brojne varijacije karakteristika za sva naša vozila.Uopšteno, to podrazumeva preko 800 modela koje naši klijenti mogu izabrati, što predstavlja najširi asortiman proizvoda u Evropi u ovom sektoru. Šaljemo naše proizvode na različita tržišta. S obzirom da je svaki sektor i svaki individualni klijent suočen sa različitim izazovima u toku tekućeg poslovanja, povratna informacija koju dobijamo od naših klijenata potvrđuje pozicioniranje naše grupe proizvoda.
Osim što ispunjavamo zahteve tekućeg poslovanja, mi predviđamo buduće trendove u konstruisanju proizvoda koji će našim klijentima doneti korist na duge staze. Da bismo ispunili ovaj zadatak, mi i dalje energično ulažemo u naše mogućnosti istraživanja i razvoja.
U procesu razvoja proizvoda, vozila kao i pojedinačne komponente prolaze različite mehaničke testove i virtualne analize-.
MOŽETE DA BIRATE IZMEĐU VIŠE OD 800 RAZLIČITIH PROIZVODA
 
 
POLUPRIKOLICE SA CERADOM - PATENTIRANA BEZBEDNOST SA MNOGO OPCIJANaše poluprikolice sa ceradom dolaze u tri teretna modela: stadard, mega i air. Osim različitih modela, možete birati između mnogobrojnih opcija opreme. Vi odlučujete šta Vam je potrebno za poluprikolice sa ceradom – K-Fix sistem za obezbeđivanje tereta sa više tačaka obezbeđenja ili opciona oprema za koture. Lagana ali robusna šasija i KTL premaz garantuju visoku i dugotrajnu ekonomsku vrednost.
SILOS VOZILA - FLEKSIBILNOST ZA VISOKE PERFORMANSEMi smo jedan od vodećih proizvođača silos poluprikolica sa ili bez kipovanja. Zahvaljujući dugotrajnom iskustvu, uvek možemo konstruisati poluprikolicu koja će odgovarati potrebama klijenata. Naš sistem za kipovanje se sastoji iz petostepenog hidrauličnog cilindra podiznog kapaciteta 150 bara i maksimalne nosivosti 90 m3. Naše silos kiperke dolaze u šest različitih kapaciteta: 30 m3, 35 m3, 40 m3, 45 m3, 50 m3 i 60 m3, i imaju lagan aluminijumski dizajn.
POLUPRIKOLICE PLATFORME - LAGANE ALI SA VISOKIM KAPACITETIMA Ekstremno lagana konstrukcija sa maksimalnom nosivošću je ono što naši klijenti žele i mi im sa zadovoljstvom to i pružamo našom kolekcijom platformi. Ovde do izražaja dolazi naš KTL proces. U ovoj grupi proizvoda nudimo Vam modele kao što su light, jumbo i heavy weight u skladu sa Vašim željama – sa bezbroj karakterističnih varijacija i prilagodljivom šasijom.
LABUDICE I NISKONOSEĆE PRIKOLICE - VIŠE OPCIJA U PREVOZU TEŠKIH TERETATo više mogućnosti teško transportno sredstvo može da pruži više vredi. Proizvodimo modele labudica do osam osovina u standardnim verzijama – sa šasijom koja se skida, hidrauličnim upravljanjem, kao i hidrauličnim podiznim osovinama. U seriji niskonosećih poluprikolica, možete birati između modela od dve do četiri osovine. Osim toga, nudimo bezbroj opcija za obezbeđenje, kao i visoku mobilnost za procese utovara i istovara sa pokretnim rampama.
POLUPRIKOLICE CISTERNE - SIGURAN TRANSPORT OPASNIH MATERIJATranspost opasnih materija je poseban izazov kome pristupamo sa širokom paletom opcija. Naše poluprikolice cisterne od 30 m3, 32 m3 i 39 m3 su prilagođene za različite potrebe i proizvedene od nerđajućeg čelika ili aluminijuma. Dodatno, nudimo Vam prilagođenu izolaciju ili opcije za grejanje. Naša specijalna vozila isporučuju se sa ADR sertifikatom i prilagođene su Evropskom sporazumu o međunarodnom prevozu opasnih materija u drumskom saobraćaju.
VOZILA ZA PEVOZ KONTEJNERA - VISOKA FLEKSIBILNOST UZ VISOKU MOBILNOSTRobusan dizajn i vešta izrada daju specijalni kvalitet ovoj grupi proizvoda. Šasija koja se skida omogućava prevoz kontejnera i rezervoar-kontejner poluprikolica, čak i u uskim gradskim ulicama – utovar je uvek optimalno distribuiran i obavlja se sa visokom manevarskom sposobnošću. Isporučujemo vozila za prevoz kontejnera dužine do 45 ft i sa bezbroj opcija.
ISTRAŽIVANJE ZA ODRŽIVI RAZVOJKonstantno ulažemo u naše istraživačke i razvojne kapacitete. Koncept razvoja počinje u srcu poslova s klijentima – pažljivo slušamo i razvijamo idejne proizvode koje traži tržište. Istraživanje tržišta je praćeno konstruisanjem rešenja – kompjuterskim komponentama i sistemskim simulacijama proizvoda. Svi naši prototipovi su testirani od strane interdisciplinarnog tima stručnjaka. Na taj način smo u mogućnosti da razvijemo kompletna rešenja.
EFIKASNOST ZAHVALJUJUĆI RACIONALNOJ PROIZVODNJIModerna serijska proizvodnja reflektuje našu kompetentnost da proizvodimo održive i pouzdane poluprikolice na tri proizvodna mesta. Optimizujemo vrednost lančanih procesa i fokusiramo se da stvorimo vrednost za naše klijente. Bez obzira da li su u pitanju individualne konfiguracije ili standardna rešenja – naš plan proizvodnje nas čini efikasnim i garantuje stalno zadovoljstvo klijenata koje je jedini kriterijum za merenje našeg uspeha.
SARADNJA ZA VIŠE TEHNOLOGIJERazvijamo nove tehnologije sa našim partnerima širom Evrope u cilju poboljšanja naše ponude. Da bismo konstantno razvijali naše proizvode, sarađujemo sa renomiranim institutima za istraživanja u automobilskoj industriji i sva stečena znanja ulažemo direktno u razvoj naših proizvoda.