SERVIS NA 6000 lokacija

 

UVEK TU ZA VAS - KÄSSBOHRER K-ADVANCE CARE

SERVIS NA 6000 LOKACIJA 16 ZEMALJA

POMOĆ NA PUTU 24/7/365

NA 17 JEZIKA

POKRIĆE I DO 60 MESECI

ODABIR IZMEĐU 3 RAZLIČITA PAKETA

K-Advance Care Vam nudi potpunu kontrolu održavanja Vaše Kässbohrer poluprikolice, garantujući nesmetano funkcionisanje širom Evrope. Sve što treba da uradite je da izaberete all-inclusive K-Advance Care paket koji najviše odgovara Vašim potrebama i uživate u planiranju troškova i manje zastoja u radu. Sa fleksibilnim K-Advance Care paketima, Vaša Kässbohrer poluprikolica će, u zavisnosti od Vaših potreba, imati potpunu garanciju za održavanje na period od 24, 36, 48 ili 60 meseci, ili po broju pređenih kilometara u godini.Takođe, imaćete potpunu kontrolu nad troškovima održavanja, jer će oni, zahvaljujući all-inclusive fiksnoj rati koja je prilagođena Vašim potrebama, moći da se planiraju.

ŠTA JE K-ADVANCE CARE

K-Advance Care je set paketa koji obuhvata popravke i održavanja a podrazumeva periodično održavanje, zamenu potrošnih delova, zamenu guma, pomoć na putu i potreban rad. Ovaj program štiti prikolice od potencijalnih oštećenja prouzrokovanih lošim održavanjem.

PREGLEDI I KONTROLE

Koordinacija, planiranje i dokumentovanje obaveznih pregleda. Pregledaćemo Vašu prikolicu da utvrdimo trenutno stanje i odredimo preventivne mere kako bi sprečili neplanirane zastoje u radu.

ZAMENA POTROŠNIH DELOVA

Zamenićemo sve potrošne delove Vaše poluprikolice, a u slučaju kvara, zamenićemo i osovine i neispravne delove. To znači da ćete imati manje zastoja u radu i moći ćete da planirate troškove uz pomoć fiksne mesečne rate.

ZAMENA GUMA

Konstantno ćemo proveravati Vaše gume, održavati ih u najboljem mogućem stanju i zameniti ih kada je to potrebno da bi sprečili sve rizike povezane sa gumama, i da bi smanjili potrošnju goriva.

K-ADVANCE CARE PAKETI

Vlasnici prikolica mogu izabrati između tri paketa (Light, Standart, Full) , u zavisnosti od broja pređenih kilometara ili fiksnog perioda na koji se odluče. Postoji i opcija održavanja guma.

 

CENOVNI PARAMETRI   LIGHT      STANDARD         FULL     
MOT test+Godišnji servis + + +
B Servis po godini ( 1 EU )         + + +
Pomoć na putu + + +
Osovina   + +
Kočnice   + +
Kočione papučice / pločice   + +
Doboši / Diskovi   + +
Kočiona klešta za disk   + +
Ventili / ABS / EBS   + +
Airbag-ovi   + +
Amortizeri   + +
Gume ( 50 % Rest mm )   OPCIONO OPCIONO
Održavanje šasije     +
Elektrika     +